Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 09:04
0

NE ŠALJEMO NAŠE MOLITVE UKRAJINI, VEĆ IM DAJEMO ORUŽJE DA UBIJAJU RUSE! Uslišene su molbe Zelenskog, Kijev od ove svetske sile dobija pojačanje

Australija će poslati oklopne transportere „Bušmaster“ u Ukrajinu na zahtev predsednika Vladimira Zelenskog, rekao je u petak australijski premijer Skot Morison. Morison nije rekao kada i koliko će vozila biti poslato u Ukrajinu.

Mi ne šaljemo samo naše molitve, mi šaljemo naše oružje, mi šaljemo našu municiju, mi šaljemo našu humanitarnu pomoć, šaljemo sve ovo i pancire. Poslaćemo naša oklopna vozila, naše Bušmastere. A tamo ćemo ih poslati našim C-17 avionima“, rekao je Morison.

Dok je u četvrtak razgovarao sa australijskim parlamentom putem video-linka, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski zatražio je od Australije da Kijevu isporuči australijske oklopne transportere „Bušmaster“, rekavši „one koji se bore protiv ovog zla moramo da držimo naoružanim“.

Imate veoma dobro naoružano vozilo, Bušmaster, koje bi moglo značajno da pomogne Ukrajini, i drugu opremu koja bi mogla da ojača našu poziciju u pogledu naoružanja. Ako imate priliku da ovo podelite sa nama, bili bismo veoma zahvalni“, rekao je Zelenski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je pozvao Australiju da uvede nove sankcije Rusiji, kao i da učestvuje u obnovi ukrajinskih luka na Crnom i Azovskom moru. Zelenski je podsetio na obaranje malezijskog Boinga MH-17, na nebu iznad Istoka Ukrajine, kada je poginulo 298 ljudi, optužujući za tu tragediju ruske snage.

Australija je ranije pružala vojnu i humanitarnu pomoć Ukrajini i takođe je najavila zabranu izvoza gline i rude aluminijuma u ​​Rusiju. Rusija se oslanja na Australiju za skoro 20% svojih potreba za glinom, navodi australijska vlada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter