Izvor: Sputnjik
23.12.2023 u 13:10
0

NEMA MILOSTI! IZRAELSKA VOJSKA ZBRISALA IZBEGLIČKI KAMP DŽABALIJA – NETANJAHU: PREDAJA ILI SMRT!

Sukob Izraela i Hamasa ušao je u 78. dan. U izraelskim udarima na izbeglički kamp Džabalija, u severnom delu Pojasa Gaze, desetine mrtvih, javlja „Al Džazira“. Izraelska vojska bombardovala ciljeve u južnom Libanu u blizini kasarne UN.

Savet bezbednosti UN usvojio je u petak ublaženi tekst rezolucije o Pojasu Gaze, kojom se poziva na hitno ubrzanje isporuke pomoći civilima u toj palestinskoj enklavi, ali iz koje je izbačen poziv za hitnu obustavu neprijateljstava između Izraela i Hamasa.

Pri glasanju za ovu rezoluciju, 13 članica je bilo za, dok su SAD i Rusija bile uzdržane. SAD su prethodno stavile veto na ruski amandman na nacrt rezolucije u kome je predložen prekid vatre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter