Izvor: Sputnjik
11.05.2024 u 10:51
0

„OTAC MI JE VRLO KRITIČNO“: Darko MLADIĆ saopštio da je HAG odbio da GENERALA pusti na lečenje u SRBIJU

Zahtev da se general Ratko Mladić prebaci na dalje lečenje u Srbiju je odbijen, izjavio je njegov sin Darko Mladić koji se sinoć vratio iz Haga.
Naveo je da lekari smatraju da se stanje Ratka Mladića popravlja i da mogu dobro da ga oporave da bi se vratio u ćeliju.

„Nemam poverenja u njihove doktore, ali na njihovu odluku nemamo pravo žalbe. Nastavićemo da šaljemo lekare i da reagujemo što je brže moguće na njegove promene“, rekao je Darko Mladić.

On je za RTRS istakao da je stanje generala vrlo kritično i da je on veoma slab.
„Dobili smo i detalje nalaza kada je prebačen u bolnicu i postalo nam je jasno zašto su odugovlačili sa tim nalazima. Jasno je da je to bilo zbog greške lekara. Greška je elementarna“, kazao je Darko Mladić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter