Izvor: kurir
10.04.2024 u 15:58
0

NI JEDNA ZEMLJA U EVROPI VIŠE NIJE SIGURNA! TERORORISTI ODRŽALI OBEĆANJE, POSLE RUSIJE, NEMAČKA DANAS NA UDARU: Policija uhapsila naoružanog muškarca, pronađena mu je EKSPLOZIVNA NAPRAVA! Tek su počeli, biće toga još!

Nemačka policija je u Haleu privela muškarca nakon što mu je pronašla eksplozivnu napravu, a istražitelji pretpostavljaju da se spremao teroristički napad desničarskih ekstremista.

Tužilac Denis Černota rekao je da su tokom pretresa stana osumnjičenog pronašli dokaze da 36-godišnji Nemac prezire ljude koji se ne uklapaju u njegov pogled na svet.

Prema rečima javnog tužioca Cernote, u Haleu postoji nekoliko žarišta kriminala. Policija i javni tužilac su toga svesni. Područje Šlosenštrase je svakako jedna od njih. Stanovnici su prijavili policiji tenzijame u stambenoj oblasti sa migrantima koji tamo žive.

Istražitelji takođe pretpostavljaju da je 36-godišnji muškarac sam napravio eksplozivnu napravu kako bi ranio i ubio ljude. Njegovi tačni motivi su još uvek nejasni. Kako je saopštilo javno tužilaštvo, trenutno se vrši procena dokumenata i nosača podataka.

Ovaj 36-godišnjak je uhapšen prošle subote i nalazi se u pritvoru. Navodi se da je u početku u pijanom stanju iz stambene zgrade uzvikivao rasističke slogane i pretio prolaznicima nečim za šta se verovalo da je puška. Tokom naknadne policijske akcije, oko 50 stanovnika moralo je da napusti svoje domove.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji. Ranije je bio osuđivan za imovinske i nasilne zločine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter