Izvor: Happy BSC
14.06.2022 u 09:35
0

„NIKAD SE NE BORI PROTIV ČEČENA!“ Kadirov upozorio na da će svaki otpor nacionalista imati ZASTRAŠUJUĆE posledice (VIDEO)

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov objavio je novi video na svom Telegramu u kome je poručio:

BITKA ZA SEVERODONJECK JEDNA OD NAJBRUTALNIJIH: Zelenski o „zastrašujućoj“ ceni koju je Ukrajina platila

– Nikad se ne bori protiv Čečena!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se navodi, ovo je jednostavna istina koju Bandera i nacionalisti još nisu u potpunosti razumeli, ali su je mnogi od njih svesni. Kao, na primer, Anton Maksimec iz Viničke oblasti, koga su čečenski vojnici uhvatili u Taškovskom rejonu.

– Anton Anatoljevič ne samo da se iskreno kaje što se usudio da se bori protiv Čečena, već je čak došao u Taškovku. Prema njegovim rečima, svaki sukob sa čečenskim borcima izaziva istinski užas u redovima Bandere i nacionalista. I samo naš slavni poklič „AHMAT-SILA“, koji ponavljaju kao mantru, može da smiri njihova uzdrhtala srca. Više puta sam vas upozoravao, dragi naši banderovci, da ćemo svaki vaš otpor okrenuti protiv vas sa zastrašujućim posledicama po vas. Bolje je ne dovoditi to do ovoga i stati pored onih koji nastoje da zaštite ukrajinski narod od zapadnog porobljavanja. Vaši potomci će vam biti iskreno zahvalni na tako smelom koraku – poručio je Kadirov. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter