Izvor: KURIR
04.02.2024 u 14:39
0

NIKO TE NE UPOZORI NA LOŠE STRANE LOTO PREMIJE: „Da sam znao šta me čeka, nikad ne bih preuzeo nagradu“

Bio je jako lep osećaj kad sam proverio svoje brojeve. Odmah sam nazvao porodicu i rekao im "Pakujte se, idemo na odmor", priča Australijanac Frenk Kemler (70), koji je prošle godine na loto igri osvojio oko 40.000 dolara.

io je jako lep osećaj kad sam proverio svoje brojeve. Odmah sam nazvao porodicu i rekao im „Pakujte se, idemo na odmor“, priča Australijanac Frenk Kemler (70), koji je prošle godine na loto igri osvojio oko 40.000 dolara.

Međutim, njegova sreća i uzbuđenje nisu potrajali.

Frenk je ubrzo saznao da je ostao bez penzije.

Loto dobitak koji mu je stizao u mesečnim ratama smatra se vrstom primanja, pa odjednom više nije bio kvalifikovan za penziju.

– To je bilo potpuno neočekivano. Trebalo mi je nekoliko dana da shvatim šta se dogodilo. Razočaran sam, mislio sam da sam osvojio nešto, kad ono… – nastavio je Frenk.

A PRE TOGA U BOLJŠOJ TEATRU: Taker Karlson stigao u Moskvu, da li se sprema se za intervju sa Putinom

 

Tvrdi kako mu nije ponuđeno da dobitak preuzme odjednom.

– Sad moram da plaćam punu cenu lekova i poseta doktoru. Pre je to pokrivalo penziono – ispričao je Australijanac, koji je želeo da upozori ostale penzionere na ovu praksu.

Ceo novac od loto nagrade mu je isplaćen, lova više ne stiže svakog meseca, ali kad je otišao na penziono ponovo zatražiti isplatu penzije, rekli su mu da su veoma zauzeti i da će sve možda potrajati i šest meseci.

– Čovek bi pomislio da će me dobitak podmladiti, ali ostario sam dodatno – rekao Frenk.

– Ljudi koji kupuju lutrija listiće… Nema upozorenja nigde. Niko vam ne kaže da možete da ostanete bez penzije. Da sam znao što znam danas, dao bih deci nagradu i zadržao bih svoju mirovinu – rekao je za kraj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter