Izvor: Kurir.rs
18.08.2023 u 15:36
0

NOVI DETALJI UBISTVA MOĆNOG BIZNISMENA: Porodica tvrdi da je Petrov napravio stravičnu GREŠKU uoči likvidacije (VIDEO)

Ministar policije Bugarske Kalin Stojanov rekao je da je kontroverzni biznismen Aleksej Petrov likvidiran iz osvete ili zbog duga.

Stojanov navodi da policija istražuje moguću umešanost pojedinih kriminlanih struktura u ubistvo Petrova.

– Verzije do kojih smo došli govore da se možda radi o osveti ili finansijskom dugu – rekao je za 24 časa Stojanov koji će u petak učestvovati na hitnom sastanku službi bezbednosti.

Zamenica glavnog tužioca Marija Pavlova navela je da ne očekuje da će nakon ubistva Petrova nastati rat u podzemlju.

– Analize koje su započete neposredno posle atentata idu u oba smera, neki kažu da to može da izazove rat, drugi kažu da ne može, ali ja nemam takva očekivanja. Međutim, ovo je treći pokušaj atentata, nažalost, uspešan – rekla je Pavlova za 24 časa i dodala da nema informacije da se Petrov osećao ugroženo.

Bugarski biznismen i bivši pripadnik državne bezbednosti Aleksej Petrov, podsetimo, ubijen je u sredu u naselju Dragelovci u Sofiji. Tom prilikom je teško povređena i žena koja je bila sa njim. Napadači su pobegli sa mesta zločina bez traga.

Članovi porodice nastradalog biznismena navode da im Petrov nije pričao da se plaši za svoj život.

– Očigledno je mnogo toga znao jer je radio u službama – navodi snaja ubijenog biznismena Nadka Petrova.

Nadka dodaje da je Petrov potcenio situaciju, iako je bio upozoren, tako da se nekoliko poslednjih dana kretao bez obezbeđenja u Sofiji.

Petrov je inače preživeo atentat u avgustu 2002. godine i 2015. godine kad je na njega bačena eksplozivna naprava.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter