Izvor: Tanjug
11.09.2020 u 19:46
0

NOVI ZAKON u Nigeriji: Za SILOVATELJE KAZNA KASTRACIJOM!

Poslanici u saveznoj nigerijskoj državi Kaduni odobrili su predlog zakona, koji predviđa hiruršku kastraciju kao kaznu za osobe koje su osuđene za silovanje dece mlađe od 14 godina.

Predlog zakona tek treba da potpiše guverner te države Nasir Ahmad el-Rufai kako bi on stupio na snagu.

PROČITAJTE JOŠ…

Predrag Kon: Ne OČEKUJTE od nas da budemo VIDOVITI, situacija ZABRINJAVA u TRI GRADA!

U OVOM gradu u Srbiji NAGLI SKOK broja ZARAŽENIH KORONA virusom!

Preko MILIJARDU LJUDI primiće VAKCINU „Sputnjik V“!

On je ranije podržavao kastraciju kako bi se silovatelji sprečili da ponove takva dela.

Odluka o tome da se odobri ovaj predlog zakona usledila je nakon negodovanja javnosti zbog talasa silovanja, koji je doveo do toga da guverneri država u Nigeriji proglase vanredno stanje.

Prema saveznim zakonima Nigerije, kazne za silovanje dece su između 14 godina i doživotnog zatvora, ali zakonodavci u državama mogu da donesu različita pravila o kažnjavanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter