Izvor: Kurir
17.04.2024 u 10:19
0

ODBRANA IM JE SLABIJA OD PAUČINE, OVO ĆEMO DA URADIMO: JEZIVA PRETNJA IRANSKOG KOMANDANTA ledi krv u žilama

Iranski napad na Izrael, koji je Teheran nazvao „Operacija iskreno obećanje“, otkrio je „koliko je zapravo slaba odbrambena moć cionističkog režima“, tvrdi komandant kopnenih snaga iranske vojske Kumars Hejdari, upozoravajući Tel Aviv da nijedan od njegovih neprijateljskih poteza protiv Irana neće proći nekažnjeno.

Govoreći na konferenciji za novinare u utorak, brigadni general je rekao da je operacija, tačnije odmazda za izraelski vazdušni napad na konzularni deo iranske ambasade u Damasku, „izvedena na zahtev iranske nacije.“

On je rekao da je operacija odmazde dokazala da su „odbrambeni sistemi Izraela slabiji od paučine.“

PAKLENI RUSKI PLAN OD SAMOG POČETKA, UKRAJINCI VRIŠTE OD STRAHA: GRUPA VAGNER juriša na HARKOV iz BELGORODA – PUTIN ih čuvao za kraj

– Iranske oružane snage razbile su tabu o mogućnostima izraelskog režima, pokazale svoju moć, jasno stavile do znanja da je era „udari i beži“ napada završena i definisale nova pravila za region – naveo je komandant.

On je dalje ukazao na napredak Kopnene vojske u razvoju moderne vojne opreme, rekavši da je veštačka inteligencija integrisana u domaće oružje, i da su vojni helikopteri opremljeni širokim spektrom projektila, radara i oružja koja koriste veštačku inteligenciju.

– Kopnene snage će koristiti novo pametno oružje sa velikim dometom, preciznošću i mogućnostima umrežavanja – dodao je on.

Jedinice iranske vojske održaće u sredu masovne vojne parade širom zemlje kako bi proslavile Dan nacionalne armije.

Na sastanku sa grupom najviših vojnih komandanata prošle godine, ajatolah Ali Hamnei pozvao je iranske oružane snage da nastave da pojačavaju svoju gotovost u svim oblastima i da ne prestanu da napreduju jer pretnje nikada neće nestati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter