Izvor: Tanjug
11.04.2023 u 19:06
0

„NE VERUJTE SPEKULACIJAMA“: Oglasila se Melanija Tramp!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp priveden u Njujorku, njegova supruga Melanija Tramp danas se oglasila, poručivši da javnost ne treba da veruje u spekulacije o njenim „ličnim, profesionalnim i političkim stavovima“.

U saopštenju kancelarije bivše prve dame SAD nisu prozvani konkretni mediji, već su kritikovani tekstovi u kojima se „neimenovani izvori citiraju kako bi se potkrepile tvrdnje autora“.

ATENTAT NA BAJDENA? Četiri bombe u Irskoj!

– Molimo čitaoce da budu oprezni kada utvrđuju da li su priče o bivšoj prvoj dami tačne ili ne, a posebno kada gospođa Tramp nije navedena kao izvor – navodi se u saopštenju.

Bivši američki predsednik Donald Tramp se na sudu na Menhetnu izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja se tiče isplata tokom predizborne kampanje 2015. godine, a posebno one od strane njegovog bivšeg advokata Majkla Koena, koji je 130.000 dolara uplatio Stormi Denijels kako bi je ućutkao, jer je porno glumica navodno imala aferu sa Trampom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter