Izvor: BSC happy portal
26.03.2024 u 13:36
0

OGLASIO SE LAVROV! Evo šta posle terorističkog napada PORUČUJE ZAPADU!

Konflikt u Ukrajini je isprovocirao Zapad, u to više niko nema nimalo sumnje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

On je informisao ministra spoljnih poslova Namibije Pejavalija Mušelengu, s kojim se sastao u Moskvi.

Lavrov je govorio i o terorističkom napadu u dvorani „Krokus“, ističući da Rusiji nije potrebna pomoć Zapada koji pokazuje dvostruke standarde.

– S jedne strane, siguran sam da ćemo uspeti da izađemo na kraj sa tom istragom, a s druge, nije nama potrebna pomoć koja bi očigledno bila manifestacija dvostrukih standarda i bila usmerena na to da se gura povoljna za Zapad teorija o tome da iza napada stoji DAEŠ (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji) a da Ukrajina s tim nema nikakve veze. Još jednom kažem: Sami ćemo to rešiti – rekao je Lavrov.

On je ocenio i da je neočekivana spremnost Interpola da pomogne u istrazi u vezi sa napadom.

– Dan posle napada kada se na Zapadu čulo da je odgovoran DAEŠ a ne Ukrajina, odjednom, neočekivano, rukovodstvo Interpola je saopštilo da je spremno da pomogne istragu – rekao je Lavrov i podsetio da sličnih inicijativa nije bilo ranije u nekim slučajevima koji su takođe zahtevali pažnju međunarodne zajednice, kao npr. „Severni tok“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter