Izvor: Tanjug
24.05.2022 u 17:47
0

ORBAN SE NEĆE PREDOMISLITI Stav Mađarske je da na samitu lidera EU sledeće nedelje ne bi trebalo da se raspravlja o embargu na rusku naftu!

 Mađarski premijer Viktor Orban uputio je pismo predsedniku Evropskog saveta Šarlu Mišelu, u kojem je naveo da na samitu lidera EU naredne nedelje ne bi trebalo da se raspravlja o predloženim novim sankcijama EU, koje uključuju embargo na rusku naftu.

U pismu u koje je Rojters imao uvid, Orban je naveo da nije verovatno da će se do samita lidera EU naći rešenje za predložene sankcije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da Mađarska nije u mogućnosti da se saglasi sa predloženim sankcijama dok se ne reše sva otvorena pitanja.

POZIV MOSKVI DA ODBLOKIRA CRNOMORSKE LUKE Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da nije u interesu Rusije da, zbog nje, ljudi umiru od gladi!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter