Izvor: TANJUG
01.09.2024 u 19:30
0

OSUMNJIČENI BELI KIT PRONAĐEN MRTAV: Sumnja se da je špijunirao za Rusiju

Pronađen mrtav u norveškim vodama

OSLO – Beli kit, za kojeg se sumnja da je špijunirao za Rusiju, pronađen je mrtav u zalivu Risavika na jugu Norveške, javio je norveški javni servis NRK.

PALESTINSKI MILITANTNI POKRET HAMAS: Pozvao je danas Palestince da se „mobilišu“ i napadnu Izraelce

Uginulog kita, na kojem se nisu videli spoljašnji tragovi povreda, pronašli su otac i sin ribari u subotu, a njegovo telo je podignuto pomoću dizalice i otpremljeno u obližnju luku gde će biti ispitan uzrok smrti.

Kit je prvi put primećen u Norveškoj nedaleko od ruskih voda u aprilu 2019. godine i nosio je pojas za koji je bio pričvršćen mali fotoaparat i na kojem se nalazila kopča na kojoj je pisalo „Oprema Sankt Peterburg“, što je dovelo do širenja glasina da je možda ruski špijun, preneo je AP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar