Izvor: Alo.rs
30.11.2023 u 21:01
0

OVO JE MIA KOJU JE OSLOBODIO HAMAS: U ranama i zavojima molila za milost – stravično

Izraelski taoci Mia Šem (21) i Amit Susana (40) pušteni su danas na slobodu, potvrdila je izraelska vojska.

STRAVIČNI STOKHOLMSKI SINDROM: Oslobođeni taoci grle i pozdravljaju svoje OTMIČARE – ŠOK (VIDEO)

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je Hamas prvo žene predao crvenom krstu, a da su potom izraelske snage preuzele brigu o njima.

U ovom trenutku radi se na njihovom prebacivanju na izraelsku teritoriju. Očekuje se da će biti dovedeno u bazu Hacerim na jugu Izraela.

Mijin otac je presrećan što mu ćerka dolazi kući. Inače, u pitanju je devojka koja ima francusko-izraelsko državljanstvo.

Očekuje se da u narednim satima bude pušteno još nekoliko talaca.

– Zovem se Mia, imam dvadeset jednu godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno sam u Gazi. Vratila sam se u subotu rano ujutru sa žurke u Sderotu. Teško sam povređena, imam ranu na ruci. Doveli su me u Gazu i odveli su me u bolnicu ovde. Brinuli su se o meni, davali lekove. Samo molim da me vratite kući što pre mojoj porodici, da ponovo vidim moje roditelje, moju braću i sestre. Molim vas, izvedite me odavde što je moguće – govorila je tada u videu.

Posle tog potresnog videa, oglasili su se i njeni braća i majka, objasnili su kako je bilo videti Miu posle nekoliko dana terora.

– Vidim da je prošla kroz svašta, vidim da je u bolovima, povređena je. Izgleda prestrašeno, ali je živa! – izjavila je majka Keren Šem u razgovoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter