Izvor: Afera
20.10.2023 u 12:26
3

OVO ŠTO JE PUTIN URADIO ŠOKIRALO JE KINEZE: Evo kakav je potez VELIKI VLADIMIR NAČINIO PRE SLETANJA U KINU! (VIDEO)

Ruska delegacija na čelu sa Putinom stigla je u Kinu 17. oktobra. U iščekivanju sastanaka i događaja, kineski novinari su zabeležili važne goste iz Rusije koji su na njih ostavili snažan utisak, prenosi kineski NetEase. Lični kuvar i vozni park samo su deo impresivnog prtljaga ruskog predsednika.

Eksperti navode da je Putin šokirao Kinu samo nekoliko sati pre dolaska u zemlju. Četiri velika transportna aviona stigla su u Kinu iz Rusije, očigledno sa potrebnom opremom za rusku delegaciju. Sadržaj ovih aviona impresionirao je i novinare i zaposlene na aerodromu.

U avionima su bile lične stvari Putina i njegove delegacije, kao i nekoliko automobila, bezbednosna oprema i kuhinjski pribor. To pokazuje da Putin pridaje veliki značaj svom putovanju u Kinu i da se Rusija se pažljivo pripremala za posetu.

– Sasvim je razumljivo da su ljudi u Rusiji zabrinuti zbog specifičnosti kineske kuhinje i činjenice da predsednik i njegov tim možda nisu spremni za to. Tako su sa sobom poveli kuvare i kuhinjski pribor. Međutim, odluka da se sa sobom povede tako impresivan vozni park je zaista intrigantna. Rusi znaju kako da iznenade – objasnili su stručnjaci iz Kine.

Kina priznaje da se ranije nije susrela sa tako visokim nivoom pripreme stranih delegacija koje posećuju zemlju. Možda Rusija ne veruje kineskim vlastima i želi da kontroliše bezbednost i životno obezbeđenje samog predsednika? Ali ne – autori kineskog izdanja smatraju da je to zbog visokog profesionalizma službi ruskog lidera.

Novinari su došli do zaključka da su saputnici Vladimira Putina na ovaj način navikli da ga štite i da sve proračunavaju do najsitnijih detalja, uključujući i posetu prijateljskoj Kini.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVO ŠTO JE PUTIN URADIO ŠOKIRALO JE KINEZE: Evo kakav je potez VELIKI VLADIMIR NAČINIO PRE SLETANJA U KINU! (VIDEO)”

  1. Vladimir Putin je veliki drzavnik najvece drzave sveta,“ Big Bear“pametan mocan iskusan svetski lider koji zasluzuje svako postovanje u Rusiji i svetu koji ga kao takvog prihvata

    7
    0
    Odgovori
  2. Interesantno, da takve stvari kada rade neki drugi ne padaju u oci. Pa normalno da se preduzimaju potrebne mere bezbednosti za predsednika najvece zemlje na svetu. Takve se mere preduzimaju za neke obicne doliletante. Vidite kakvi obezbedjenje recimo ima BiH, mislim da je jace od Putinovog

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter