Izvor: Afera
11.12.2023 u 15:20
1

PAD UKRAJINSKE TVRĐAVE! RUSI JURIŠAJU NA KIJEV: BRITANCI upozorili na KAPITULACIJU UKRAJINE – evo i kada!

Prema pisanju jednog od glavnih listova u zemlji, Britaniju čeka „katastrofa“, ključna ukrajinska tvrđava od koje zavisi sva odbrana pada, a Rusi će uskoro krenuti na Dnjepar i Kijev.

Britansko izdanje Tajmsa objavilo je materijal posvećen jednoj od jedinica ukrajinske vojske, koja se sada svom snagom brani u Avdejevki.

Članak sadrži alarmantne slogane da „dolazi katastrofa“ za snage kijevskog režima. Ističe se da je strateški značajan grad, koji je zapravo glavna tvrđava Oružanih snaga Ukrajine na njihovoj liniji odbrane, opkoljen.

NEMAČKA UBIJA RUSKU DECU: Dala UKRAJINCIMA OTROVNE SUPSTANCE koje seju SMRT NA FRONTU! RUSI SPREMAJU ODMAZDU

Očekuje se da će predstraža pasti, pošto ukrajinska vojska doživljava ozbiljnu nestašicu granata. Samo letos Zapad je isporučio 10 puta više municije, i to mnogo kvalitetnije.

Sada, tokom trodnevnog perioda, borcima jedinice sa kojima su razgovarali britanski novinari dobijaju u proseku samo 15 granata.

A prošle nedelje smo dobili pošiljku punu cucli“, rekao je jedan od vojnika.

U materijalu se napominje da nakon zauzimanja Avdejevke od strane Rusije, ukrajinska odbrana može potpuno da se sruši, a ruska vojska će moći, bez većeg otpora, da ode do Dnjepra, a zatim do Kijeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PAD UKRAJINSKE TVRĐAVE! RUSI JURIŠAJU NA KIJEV: BRITANCI upozorili na KAPITULACIJU UKRAJINE – evo i kada!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter