Izvor: Alo.rs
12.11.2023 u 13:17
2

POČELA EVAKUACIJA: Moskva se hitno oglasila

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije zajedno sa ruskim diplomatama organizovalo je evakuaciju civila iz Pojasa Gaze.

Tokom nedelju dana, radna grupa ruskog Ministarstva za vanredne situacije usaglašavala je procedure i rutu za evakuaciju ruskih državljana koji su se našli u zoni palestinsko-izraelskog sukoba.

Trenutno građani Ruske Federacije koji žele da napuste zonu sukoba prelaze granični prelaz Rafa.

„KRAJNJE JE VREME DA SHVATE“: Peskov poslao žestoku poruku SAD i Ukrajini

Specijalisti ruskog Ministarstva za vanredne situacije pružaju medicinsku i psihološku pomoć ljudima na licu mesta, obezbeđuju im hranu i vodu.

Svi ruski državljani koji su danas prešli granicu biće upućeni u Kairo, gde se nalazi operativni štab ruskog Ministarstva za vanredne situacije. Tamo će im biti pružena pomoći u pripremi svih potrebnih dokumenata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POČELA EVAKUACIJA: Moskva se hitno oglasila”

  1. Baciće im neki bojni otrov ili nešto slično od njih se danas , a videli smo šta su im vojnici radili i to u vreme „mira “ i to deci u Gazi odvajavši deo po deo kvartaova za sebe , sve se može očekivati , mislim od Netjanahua . Ako se to desi neka ih onda opkole Arapi i Muslimani pa neka se dogovore šta će jer od UN nema nade a ni od ostatka sveta . Palestina mora imati svoj deo države, s asvojom vojskom , sa svojom granicom , gde neće moći Izrael ni da prismrdi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter