Izvor: TANJUG
19.06.2022 u 13:43
0

POPLAVE U INDIJI ODNELE VIŠE OD 60 ŽIVOTA!

Velike poplave i klizišta u severoistočnoj indijskoj državi Asam odnele su još osam života, saopštili su danas zvaničnici te zemlje, čime je broj poginulih u višenedeljnim obilnim kišama porastao na 62.

Agencija za vanredne situacije saopštila je da su 32 od 35 okruga u državi pod vodom, otkako se nabujala reka Bramaputra izlila iz korita, raselivši više od tri miliona ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se navodi, indijska vojska je pozvana da pomogne u spasilačkim naporima, a vazduhoplovstvo je ostalo u pripravnosti.

Danas su četiri osobe nestale kada se čamac sa devet osoba prevrnuo u okrugu Dibrugar u istočnom Asamu, na 500 kilometara istočno od Guvahatija, glavnog grada države.

Kako je policija navela u saopštenju, potraga za nestalim osobama je u toku, ali ih je ometala jaka struja.

PALO PRIZNANJE: Ekstremisti ID preuzeli odgovornost za napad na hram Sika u Kabulu

Kiše su ključne za useve zasađene tokom sezone, ali često uzrokuju veliku štetu, podseća američka agencija.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter