Izvor: TANJUG
19.06.2022 u 14:10
0

LAVROV OŠTRO O AMERICI: To im neće uspeti!

Vašington neće moći da liši Moskvu glasa u međunarodnim poslovima i natera je da poštuje pravila koja su izmislile Sjedinjene Američke Države, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Oni ostvaruju ono što su odavno najavili, da Rusija mora da zna svoje mesto, Rusija nema pravo na sopstveni glas u međunarodnim poslovima, Rusija mora da se pridržava pravila koja su izmislile SAD. Mislim da oni veoma dobro shvataju da im to neće uspeti – rekao je Lavrov za televiziju „Rusija 1“.

POPLAVE U INDIJI ODNELE VIŠE OD 60 ŽIVOTA!

Ranije je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov izjavio da je pumpanje Kijeva američkim oružjem put ka direktnoj vojnoj konfrontaciji između najvećih nuklearnih sila i imaće nepredviđene posledice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter