Izvor: Happy BSC
13.04.2024 u 22:52
2

POSLE DRONOVA SLEDE KRSTAREĆE RAKETE: Iranska osveta Izraelu biće STRAŠNA

Iranske bespilotne letelice počele su da prelaze irački vazdušni prostor, a raketni napad počeće u bliskoj budućnosti, prenosi agencija Fars, pozivajući se na izvore u toj islamskoj republici.

„Iranske bespilotne letelice počele su da prelaze irački vazdušni prostor i približavaju se Siriji i Jordanu. Raketni napad će početi uskoro“, navodi se u izveštaju.

Ranije u subotu, Jerusalem Post je izvestio da je Teheran lansirao desetine dronova ka jevrejskoj državi.

Ovu informaciju potvrdila je izraelska vojska (IDF) uz napomenu da „kontroliše sve mete“. Radio stanica Kan, pozivajući se na vojsku, javlja da bi bespilotne letelice mogle da stignu do izraelske teritorije između 02:30 i 05:00 u nedelju ujutro.

Ranije u subotu, portparol IDF Danijel Hagari rekao je da je Tel Aviv stavio odbrambene i napadne sisteme vazdušnih snaga u stanje pripravnosti.

Zauzvrat, premijer Benjamin Netanjahu je naglasio da će Izrael udariti svakoga ko napadne njegovu teritoriju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “POSLE DRONOVA SLEDE KRSTAREĆE RAKETE: Iranska osveta Izraelu biće STRAŠNA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter