Izvor: informer.rs
19.12.2023 u 07:57
0

POSLEDNJA ŠANSA ZA ZELENSKOG: Sve je jasno, Ukrajinu čeka crni scenario

Jedina opcija za razvoj događaja u ukrajinskom sukobu je dalje napredovanje ruske vojske, rekao je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor na svojoj stranici na društvenoj mreži "Iks".

Samo budala bi nastavila da podstiče sukob u Ukrajini. Jedino što od sada može da se desi jeste da će Rusi nastave sa ofanzivnim akcijama. Vreme je za početak pregovora napisao je Mekgregor.

Moskva je više puta izjavljivala da vojna pomoć Zapada ne sluti na dobro Ukrajini i samo produžava sukob, a transport naoružanja postaje legitimna meta ruske vojske.

Zapadni mediji su sve češće počeli da izveštavaju o umoru SAD i EU od ukrajinske krize i slabljenju podrške Volodimiru Zelenskom.

Prema TV kanalu En-Bi-Si, američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa kijevskim vlastima o mogućim detaljima mirovnih pregovora sa Rusijom, uključujući i ono čega bi bivša sovjetska republika možda morala da odustane zarad sporazuma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter