Izvor: Tanjug
29.09.2022 u 16:18
0

POZNATA PLIVAČICA I PUTINOVA MILJENICA NAPUSTILA RUSIJU: Sportistkinja „ne planira da se vrati“, a ovo je mogući razlog odlaska!

Omiljena plivačica u sinhronom plivanju ruskog predsednika Vladimira Putina, koja je nosila zastavu Rusije na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. otišla je iz zemlje i, kako prenose mediji „ne planira da se vrati“.

Anastasija Davidova (39) petostruka osvajačica zlatne medalje i aktuelna generalna sekretarka Ruskog olimpijskog komiteta, šokirala je Kremlj pridruživši se hiljadama ljudi koji su krenuli preko granice nakon Putinovog naloga za mobilizaciju.

Smatra se da je njena odluka povezana sa ratom u Ukrajini, ali ona do sada nije dala saopštenje o tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Potpredsednica Ruske federacije za sinhrono plivanje Olga Brusnikina rekla je da su „svi šokirani“ zbog iznenadnog odlaska Davidove.

Davidova je nosila zastavu Rusije na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, gde je osvojila i zlato.

Pod dva zlata je osvojila i u Atini 2004. godine i Pekingu 2008. godine u sinhronom plivanju.

Čak 13 puta bila je i svetska prvakinja.

Davidovu je prošle godine Putin odlikovao Ordenom za zasluge, a njena odluka da napusti Rusiju predstavlja simbolični udarac za lidera Kremlja, prenose mediji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter