Izvor: RT
24.03.2024 u 15:26
8

PRAVOSLAVNI SVET SE GUŠI U KRVI! CIA I MI 6 ORKESTRIRALI NAPADE U RUSIJI I JERMENIJI: AMERIČKI PUKOVNIK raskrinkao sve!

Penzionisani američki pukovnik je rekao da nema odgovor na pitanje da li su napadači povezani sa Islamskom državom (ISIS)

Bivši savetnik Pentagona, pukovnik u penziji Daglas Makgregor sugerisao je da su zapadne obaveštajne agencije – CIA i MI6 – mogle da budu umešane u teroristički napad na „Krokus siti hol“ u Moskovskoj oblasti i da su napadači povezani sa elementima koji se bore na strani Ukrajine.

Prema njegovim rečima, navodni učesnici terorističkog napada su „direktno povezani sa muslimanskim elementima koji se bore na strani Ukrajine“, prenose „RIA Novosti“.

„Nema sumnje da su MI6 ili CIA bili umešani“, napisao je Makgregor na društvenim mrežama.

VIDEO FSB ODMAH REAGOVAO NA NAJAVU BOMBE U TRŽNOM CENTRU: Snimci hapšenja muškarca koji je prijavio bombu

Uz to, penzionisani pukovnik je rekao da nema odgovor na pitanje da li su napadači povezani sa Islamskom državom (ISIS).

Mekgregor nije pružio nikakve dokaze za svoje reči, navodi ruska agencija.

Tokom terorističkog napada u Moskvi koji se juče dogodio u tržnom centru i koncertnoj dvorani „Krokus siti“, prema podacima Istražnog komiteta, do sada su poginule 133 osobe, među kojima i troje dece.

Ranjeno je 150 osoba, odnosno 140 prema podacima ministarstva zdravlja, a procenjuje se da bi broj žrtava u narednim satima mogao da bude još veći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “PRAVOSLAVNI SVET SE GUŠI U KRVI! CIA I MI 6 ORKESTRIRALI NAPADE U RUSIJI I JERMENIJI: AMERIČKI PUKOVNIK raskrinkao sve!”

  1. Šta sam rekla , nema ko drugi , spremali su ih , bili su na čeki a onda kada su im Rusi zagovnaili planove aktivirali su spremljene i opremljene teroriste .
    , Zelenski radi za duboku državu , ne za Američke gradjane ne za Ukrajinske gradjane , direktno za duboku državu , a UN , tuga , jad , beda i čemer , niko ih ne ceni od strane nazovi demokratskih država , cene ih ugroženi od strane istih koji sebe nazivaju demokratskim državama , cene ih siromašni, cene ih oni koji vide da ništa od pravnog sistema u svetu na Zemaljskoj kugli ne funkcioniše pa se još samo u njih uzdaju , UN nacije ako ovako nastave najodogovrniji su za sva ubistva koja se dešavaju po svetu kao i za tolerisanje gladi bilo gde u svetu a pogotovu u ratnim područjima.
    Ostaje im pre onog glvanog još biološko i hemijsko oružje .

    69
    2
    Odgovori
  2. Rat koji Rusi dobijaju sigurno bez promila šanse za naciste..ili pobjeda ili nema čovečanstva. Bože podari im svu snagu ovoga svijeta da istrijebe naciste iz pravoslavne Ukrajine. Smrt nacio fašistima slava Rusiji

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter