Izvor: Sputnjik
30.07.2022 u 08:07
0

PREDSEDNIK RUSKE DRŽAVNE DUME: Svi koji su otišli iz Rusije za vreme specijalne operacije su izdajnici

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin izjavio je da su svi oni koji su odlučili da odu iz Rusije dok traje specijalna vojna operacija u Ukrajini u „toplije krajeve“ – izdajnici.

PREDSEDNIK DUME O ZAPADNIM RAKETAMA: „Mogu da se vrate vlasnicima kao BUMERANG!“

– Ti koji su poželeli da dočekaju kraj operacije u toplijim krajevima i odatle prate sva ova dešavanja treba da znaju jednu stvar – oni su izdajice – rekao je Volodin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naglasio je i da je pitanje Krima i priznavanje Luganske i Donjecke Narodne Republike konsenzus svih političkih sila u Rusiji.

– A oni koji to nisu podržali nisu uz narod. Razmislite o tome – zaključio je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter