Izvor: happy
05.02.2024 u 04:21
0

PREKLINJEM VAS, NEMOJTE: Jezivi detalji masovnog SILOVANJA devojčice u Katanji, cela Italija u ŠOKU

Identifikacija silovatelja je izvršena tokom procesa postrojavanja i identifikacije sedam osumnjičenih članova bande

Italija je potresena nakon što je u javnosti osvanula informacija da je devojčica (13) silovana prošlog utorka u javnom toaletu parka Vila Belini u italijanskom gradu Kataniji identifikovala je dva navodna maloletna počinioca, saopštila je policija u nedelju.

Identifikacija silovatelja je izvršena tokom procesa postrojavanja i identifikacije sedam osumnjičenih članova bande u američkom stilu, od kojih su svi Egipćani, saopštila je policija, a prenela italijanska agencija ANSA na engleskom jeziku.

Devojčica, međutim, nije uspela da identifikuje ostalih pet koji su navodno bili u grupi, rekavši da im nije videla lica i da ne želi da optužuje nevine ljude.

Primorali njenog dečka da sve gleda

Međutim, ostalih pet je identifikovao devojčin 17-godišnji dečko, koji je navodno bio primoran da gleda gnusni čin dok je držan kako nije mogao da reaguje.

Jedan član grupe je takođe navodno priznao da je učestvovao u činu u gradu na istočnoj obali Sicilije.

Preklinjala da je ne povrede

– Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrediti, pusti me – molila je 13-godišnjakinja počinioce tokom zločina, prema onome što je navodno rekla policiji.

Podsetimo, italijanska premijerka Đorđa Meloni izrazila je u subotu solidarnost sa devojčicom i saopštila da će država osigurati pravdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter