Izvor: Novosti
22.02.2024 u 09:04
1

PRETNJA POSTOJANJU RUSIJE DOLAZI IZ OVOG GRADA: Reči Medvedeva UZBUNILE svet

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da bi ruske snage mogle da stignu do Kijeva, ako ne sada, onda u drugoj fazi sukoba, a da „elite“ koje sada vladaju u glavnom gradu Ukrajine moraju da odu.

Ruske snage bi mogle da stignu do Kijeva zbog toga što, kako je rekao Medvedev, pretnja postojanju Rusije dolazi iz toga grada koji kontrolišu protivnici Ruske Federacije predvođeni SAD-om. Medvedev tvrdi da kijevski režim predstavljaju marionete koje nemaju savest, niti strah za budućnost Ukrajine.

Elite koje sada vladaju u Kijevu moraju da odu, pojedine će same to da izaberu, a pojedine će biti prinuđene, rekao je Medvedev za ruske medije. Medvedev je naveo da se sve odluke Kijeva donose u inostranstvu i u sedištu NATO-a i da bi zbog toga taj grad verovatno mogao biti cilj ruskog osvajanja, prenela je agencija RIA Novosti.

Medvedev tvrdi da zapadni političari, uključujući nemačkog kancelara Olafa Šolca i visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja, ne veruju da će Ukrajina pobediti, ali da su prinuđeni, kako je naveo, da to ponavljaju u javnosti da bi opravdali enormne izdatke za vojnu pomoć Kijevu.

– Stavovi Moskve i Vašingtona su sada suprotni i teško da će biti moguće premostiti taj jaz i unaprediti odnose u narednim decenijama – rekao je Medvedev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRETNJA POSTOJANJU RUSIJE DOLAZI IZ OVOG GRADA: Reči Medvedeva UZBUNILE svet”

  1. Ma dokle će više da se mlatite sa tim korisnim idiotima Duboke Drzave Satanista i njihovog zverinjaka moralnih nakaza i zlikovaca,sa njima treba igrati na identicno pokvaren način, jer oni samo tako razumeju partnerstvo sa bilo kojim Državama,treba ih udariti u glavu,baš onako kako se Zmije tamane i zatiru,pa imate više od pola Sveta na vašoj strani,sta čekate,mora postojati način da se Satanisti satru kao što je Hitler satirao Jevreje, u suprotnom oni će da unište 7 milijardi ljudi na Planeti.Svet čeka spas od Rusije,Kine,Irana,Emirata,Južne Amerike…

    5
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter