Izvor:
08.08.2023 u 22:09
0

PROŠLA GOLGOTU: Muž je dvanaest godina držao zaključanu i obrijane glave

Muškarac iz Nemačke uhapšen je jer je 12 godina državo ženu u zatočeništvu u Francuskoj nedaleko od granice sa Nemačkom. Ona je pronađena u sobi ograđenoj metalnom žicom potpuno gola i obrijane glave. 55 godišnji muškarac sumnjiči se za otmicu, silovanje i mučenje! NAavodno je uspela da pozove policiju usred noći.

Žena je u teškom stanju sa prelomima obe noge i prebačena je u bolnicu.

kurortv/prinscren

– Nađena je vezana za krevet, obrijane glave i u ranama. Pozvala je usred noći i objasnila da je u kući koju je delila sa surpigom od 2012 – izjavilo je službeno lice.

Nakon pregleda, lokalni tužilac, Olivije Glejdi je opisao njeno zdravlje kao „loše“, nakon čega je dodao da je u kući nađeno i 9 mačaka.

On je umanjio izveštaje u francuskim medijima da se u stanu nalaze metalne šipke koje su korišćene za zatvaranje supruge, rekavši da su oni zapravo bili tamo kako bi osigurali da mačke ne pobegnu.

Policija je saopštila da je spavaća soba u kojoj je pronađena žena zatvorena metalnom žicom u rezidenciji blizu granice sa Nemačkom, dok je zatočena žena nađena polugola sa obrijanom glavom.

kurirtv/prinscreen

Gledi je takođe rekao da nije bilo tragova krvi ili nasilja kada je policija pronašla ženu, što je u suprotnosti sa ranijim izveštajima, kao i da mu je uhapšeni muškarac rekao da mu žena boluje od neodređene bolesti.

U inervju sa komsijama  komšije, koji su rekli da im je muškarac rekao da njegova žena ima rak i da je „vrištala od bola zbog svoje bolesti“.

Komšinici Ališa rekla je da gospođa nikada nije izašla iz kuće. Iako je čula krike, mislila je da ih je izazvala bolest, dok je supruga opisala kao „vrlo učtivog čoveka“.

Erika, druga svedokinja koja živi u obližnjoj ulici, rekla je da je poslednji put videla ženu -pre možda 10 godina i pomislila možda je umrla ili se odselila

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter