Izvor: Alo.rs
11.10.2020 u 08:16
0

PRVA EVROPSKA KOMESARKA MARIJA GABRIJEL POZITIVNA POZITIVNA NA KORONU

Predsednica EK Ursula fon der Lajen poželela je Gabrijelovoj brz oporavak

Evropska komesarka za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade, Marija Gabrijel, saopštila je da je pozitivna na korona virus.

„Posle prvog negativnog testa na Kovid-19 u ponedeljak, moj drugi test je pozitivan. Od ponedeljka sam u izolaciji i ostaću kod kuće, prateći ustanovljenu proceduru. Čuvajte svoje zdravlje“, napisala je Gabrijel na Tviteru u subotu.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

Bugarska političarka prva je članica Evropske komisije koja je zaražena korona virusom, iako je nekoliko njih objavilo da su u samoizolaciji, prenosi Politiko.eu.

Predsednica EK Ursula fon der Lajen poželela je Gabrijelovoj brz oporavak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter