Izvor: Happy BSC
20.02.2024 u 18:02
0

PUTIN IZNEO JASAN STAV: Odgovorio da li će biti raspoređivanja NUKLEARNOG oružja

Šojgu je na sastanku naglasio da u svemiru nema ruskog nuklearnog oružja

Rusija je uvek kategorički bila protiv raspoređivanja nuklearnog oružja u kosmosu i sada je protiv toga, taj stav je jasan i transparentan, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom.

– Ovo pitanje se odnosi na buku koja se u poslednje vreme diže na Zapadu, uključujući u Sjedinjenim Državama povodom raspoređivanja nuklearnog oružja u kosmosu. Naš stav je jasan i transparentan: uvek smo se kategorički protivili i sada smo protiv raposređivanja nuklearnog oružja u kosmosu – istakao je Putin.

Ruski lider je pozvao na poštovanje sporazuma koji postoje u toj sferi.

– Predlažemo da se višekratno intenzivira ovaj zajednički rad – poručio je ruski predsednik.

Istovremeno, Šojgu je na sastanku naglasio da u svemiru nema ruskog nuklearnog oružja.

– Prvo, toga (nuklearnog oružja u svemiru) nema. Drugo, oni znaju da ga nemamo… Pa ipak, podižu prašinu – rekao je ministar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter