Izvor: Kurir.rs/Sputnjik
25.01.2023 u 08:46
0

PUTIN O PRAKTIČNIM BORBENIM DEJSTVIMA KOJI SU NEPOKOLEBLJIVI: „Ruska PVO je najbolja na svetu!“

On je dodao da ruski sistemi PVO rade kako treba.

Praktična borbena dejstva pokazuju da je ruska protivvazdušna odbrana (PVO) jedna od najboljih na svetu, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa gubernatorom Belgorodske oblasti Vjačeslavom Gladkovom.

ŠTA JE MOGUĆI CILJ RUSKE OFANZIVE U UKRAJINI? Strateški bitnije je slomiti otpor ukrajinske vojske, a ne zauzeti teritoriju!
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Već sam govorio da ono što proizvode Sjedinjene Američke Države, recimo, rakete za sisteme ‘patriot’ – kod nas se takve rakete proizvode tri puta više.“

Čak više nego tri puta. Što se tiče raketa za PVO različite namene, ruska proizvodnja može se uporediti sa celokupnom svetskom proizvodnjom.

Osim toga, naravno, i sami sistemi su savremeni i pouzdani. Svašta se dešava, ali generalno sistemi funkcionišu kako treba“, istakao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter