Izvor: informer
21.04.2024 u 19:15
1

PUTIN ODREDIO DATUM ZA KRAJ UKRAJINE! DOSTA MU JE SVEGA: Bitka nad bitkama je na pomolu!

Rezerve Oružanih snaga Ukrajine se troše u pokušajima da zaustave napredovanje ruske vojske, izjavio je penzionisani pukovnik Službe bezbednosti Ukrajine i vojni ekspert Oleg Starikov.

– Naše rezerve su male, ali su tu. Prebacuju se sa jednog fronta na drugi. Rusi su udarali na jednom mestu, pa na drugom. Udaraju na mestima koja nisu povezana, nemoguće je brzo prebaciti rezerve. Ako ovako letite tamo-amo, možda nećete imati vremena da prebacite brigadu da pokrijete rupu. I tada će neprijatelj ući u operativni prostor. Dakle, sada neprijatelj čini sve da dovedemo naše rezerve  – rekao je Starikov.

Ako negde vidite da su ukrajinske oružane snage izvele kontranapad dva, tri ili četiri dana nakon udara ruske vojske, to znači da su tamo stigle rezerve, navodi on.

– Ovo je ono što rade da isprazne naše rezerve. Šta je sledeće? U leto će doći vreme kada će neprijatelj akumulirati snage i sredstva za vođenje odlučujuće bitke. Biće jedna opšta bitka 2024. To će biti odlučujuće i uticaće na ishod rata. Neprijatelj se sprema. I ova bitka će trajati najviše 24, 48, ili 72 sata, ne više – tvrdi on i dodaje da je situacija zaista veoma teška

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN ODREDIO DATUM ZA KRAJ UKRAJINE! DOSTA MU JE SVEGA: Bitka nad bitkama je na pomolu!”

  1. Teške gluposti. Rusi su imali šanse onog trenutka kada su bili blizu Kijeva. Tu su bitku izgubili a ovaj rat će trajati koliko Amerika to želi. Ukrajina će ovih dana dobiti oružje koje im treba za obranu

    Ovog momenta rusija nije ni treća i još nekoliko zemalja je iznad njih zbog samih resursa koji su rusi izgubili do sada. Trebale im 20 godina da se vrate tamo gdje su bili prije rata. Prije svega naoružanja i ono što im sada jako fali a to je vojni kadar. Školovanje dugo traje a tehnologija napreduje. Hvali li su svoju tehnologiju da je najbolja na svijetu ali nismo od toga ništa vidjeli. Pobjeda će pripasti Ukrajinci a koji brane svoje. Moral je na njihovoj strani i to se očito vidi. Rusi će proći isto kao i. SRBI U SRAZU SA HRVATSKOM VOJSKOM. DUGOROČNO ČE BITI U VELIKOM MINUSU JER KAKO VIDIMO KADRA NEMAJU. UKRAJINA JE KONAČNO PRENIJELA NA RUSKI PROSTOR GDJE JE POKAZALA DA JE MOGUĆE VODITI RAT I U ZEMLJI AGRESORA. ŽIVJELA UKRAJINA I SLAVA JOJ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter