Izvor: HAPPBSC
17.03.2024 u 22:43
1

PUTIN PRVO OBRAĆANJE NAKON REIZBORA: Izvor vlasti u Rusiji je narod, svi smo u istom timu

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je građanima koji su glasali na predsedničkim izborima i poručio da su svi u istom timu.

Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je građanima koji su glasali na predsedničkim izborima i poručio da su svi u istom timu.

„Izvor vlasti u Rusiji je – narod, od svakog glasa svakog građanina sačinjena je jedinstvena volja naroda. Ko god želeo da uguši našu volju, svest – nikome to nije pošlo za rukom u istoriji, nije ni sada i neće ni u budućnosti“, poručio je on.

PUTIN- REZULTATI IZLAZNOSTI POKAZUJU DA RUSI OSEĆAJU DA MNOGO ZAVISI OD NjIH: Na osnovu 77,21% odsto obrađenog materijala, Vladimir Putin osvojio 87,14

Ruski lider je naglasio da mašta o jakoj i suverenoj Rusiji i da se nada da će rezultati glasanja omogućiti da se ti ciljevi ostvare.
Izbori u Rusiji su demokratski, ocenio je ruski predsednik.
Posebnu zahvalnost izrazio je borcima u specijalnoj vojnoj operaciji, koji ne žaleći svoje živote, obezbeđuju odbranu zemlje.
spred nas je mnogo zadataka, nema sumnje u to da smo konsolidovani, poručio je Putin.
Prema njegovim rečima, izlaznost na predsedničkim izborima pokazuje da Rusi osećaju da upravo od njih zavisi mnogo toga.
Rezultati izbora su odraz poverenja građana i njihovih nada da će sve biti ispunjeno, istakao je Putin.

Zahvaljujem svih Rusima na poverenju, učiniću sve što je u mojoj moći da ostvarim sve prioritetne zadatke i ciljeve, poručio je ruski lider.

Prema njegovim rečima, svi predviđeni planovi za razvoj Rusije koji su ranije predstavljeni u obraćanju Federalnoj skupštini, nesumnjivo će biti rešeni, a ciljevi će biti postignuti.
On je, govoreći o izazovima u novom mandatu, rekao da je potrebno rešavati zadatke SVO, jačati odbrambenu sposobnost i Oružane snage Rusije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN PRVO OBRAĆANJE NAKON REIZBORA: Izvor vlasti u Rusiji je narod, svi smo u istom timu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter