Izvor: RT
30.11.2023 u 11:52
2

PUTIN SE NA DIRLJIV NAČIN OPROSTIO OD KISINDŽERA: Nikad nikog ovako nije pohvalio!

Ruski lider izjavio je saučešće povodom smrti Henrija Kisindžera

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće supruzi bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera koji je preminuo danas u stotoj godini.

Putin je nazvao Kisindžera mudrim i dalekovidim državnikom, koji je zasluženo imao autoritet u svetu.

Sa njegovim imenom povezana je politika koja je omogućila da dođe do smanjenja napetosti u odnosima sa SAD, što je dovelo do potpisivanja najvažnijih sporazuma sa Vašingtonom, koji su pomogli da se ojača globalna bezbednost u svetu, dodao je on.

 – Imao sam mnogo puta priliku da lično razgovaram sa ovim dubokim, izuzetnim čovekom, koji će mi nesumnjivo ostati u najlepšem sećanju. Vama, kao i svim rođacima i prijateljima preminulog, želim duševnu snagu usled ovog teškog gubitka – navodi se u poruci, koju je objavio Kremlj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUTIN SE NA DIRLJIV NAČIN OPROSTIO OD KISINDŽERA: Nikad nikog ovako nije pohvalio!”

  1. Koristim ovu priliku da kazem da ste izgubili u gledanosti od kad nije Jovana voditelj jedne izuzetne emisije.Bar do sada.Rejting HAPPY TV je bio na izuzetnoj gledanosti.Bez JovaneGrgurevic to nije vise.
    Gospodine Maricu razmislite da ste do nedavno bili veoma omrazena TVstanica ne gubite osnovne adute

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter