Izvor: BSC happy portal
29.11.2023 u 13:06
2

PUTINOVA REČ SE SLUŠA BEZ POGOVORA, A UM PRATI POPUT UZVIŠENOG GOSPODARA : Zakon će važiti za strance, a niko ne zna koje su posledice – EVO KO MORA DA POTPIŠE

Državna novinska agencija TASS javila je da je ministarstvo unutrašnjih poslova pripremilo nacrt zakona koji će primorati sve strance koji ulaze u Rusiju da potpišu sporazum.

HAMAS ZAHVALAN PUTINU: Prijateljski gest protivnika Izraela, oslobođeni taoci

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova izradilo je nacrt zakona koji bi primorao strance da potpišu „sporazum o vernosti“ kojim im se zabranjuje da kritikuju zvaničnu politiku, diskredituju sovjetsku vojnu istoriju ili krše tradicionalne porodične vrednosti.

Otkako je ruski predsednik Vladimir Putin naredio ulazak trupa u Ukrajinu u februaru 2022. godine, Rusija je uvela niz strogih zakona koji zabranjuju diskreditaciju vojske, dok su sudovi osudili opozicione aktiviste na duge zatvorske kazne. Kako se približavaju predsednički izbori 2024, Putin je opisao rat kao deo egzistencijalne bitke sa Zapadom i rekao da će braniti rusku ‘svetu’ civilizaciju od, kako kaže, zapadne dekadencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUTINOVA REČ SE SLUŠA BEZ POGOVORA, A UM PRATI POPUT UZVIŠENOG GOSPODARA : Zakon će važiti za strance, a niko ne zna koje su posledice – EVO KO MORA DA POTPIŠE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter