Izvor: BSC Happy-Alo
16.02.2024 u 11:25
2

RAKETAMA DUGOG DOMETA DO „SRCA RUSIJE“: Lavrov razotkrio pakleni plan Zapada

EU je preporučila Ukrajini da koristi više raketa dugog dometa za napad na ruske teritorije, dodajući da je neophodno osloniti se na transfer dalekometnog naoružanja u Kijev kako bi se "došlo do srca Rusije", rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

– Prema našim podacima, Evropska služba za spoljne poslove izradila je preporuke za Ukrajinu, koje proizilaze iz činjenice da metode kojima se Ukrajina trenutno bori neće dovesti do pobede i da će Ukrajina izgubiti. Zbog toga je potrebno staviti akcenat na isporuku još dalekometnijeg naoružanja, kako bi „dospeli do srca Rusije“, kako to opisuje EU, kako bi se time opet posejala smutnja, panika i podrilo poverenje narodapodvukao je ruski šef diplomatije.

Lavrov je naglasio da je, u celoj priči, pozicija Londona oko ukrajinskog sukoba daleko agresivnija, nego linija Vašingtona!

– Uloga koju Velika Britanija ima u trenutnim događajima je daleko agresivnija, sofisticiranija po svojoj provokativnoj upornosti, od bilo kog drugog učesnika, uključujući čak i Sjedinjene Države – naglasio je Lavrov na konferenciji „Evromajdan: izgubljena decenija Ukrajine“ u medijskom centru MIA „Rosija sevodnja“.

Prema njegovim rečima, zapadni instruktori pomažu ukrajinskim snagama u navođenju napada na ruske ciljeve, Zapad učestvuje u ratu protiv Rusije.

U ratu je najvažnija strategija, a strategije se ne pripremaju u Kijevu, već daleko odatle  ocenio je ruski ministar.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RAKETAMA DUGOG DOMETA DO „SRCA RUSIJE“: Lavrov razotkrio pakleni plan Zapada”

  1. I zato Rusija će da izgubi mesto da krene u totalni rat sa nato fasistima i dase sjebe ova planeta jer ovaj svet je skrenuo sa uma vladaju pederi lezbejke i senilne budale.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter