Izvor: sputniknews.com
10.05.2022 u 15:13
0

RASKOL u Evropskoj uniji: Još uvek BEZ KONAČNOG REŠENJA O OVOM VAŽNOM PITANJU!

Evropska komisija traga za odlukama o eventualnom embargu na rusku naftu koje su prihvatljive svim zemljama članicama EU, izjavio je portparol Evropske komisije Erik Mamer, komentarišući posetu šefice tog tela Ursule fon der Lajen Mađarskoj.

„Uvek smo priznavali da postoje specifične situacije u nizu zemalja i da su njihova strahovanja od uvođenja embarga legitimna. Radimo na tome da pronađemo rešenje koje će biti prihvatljivo svima“, rekao je Mamer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPAD I EU TRAŽE DA UVEDEMO SANKCIJE RUSIJI I TO PONOVI SVAKI NJIHOV ZVANIČNIK! Vučić otkrio sve o pritiscima na Srbiju

On je dodao da je poseta Ursule fon der Lajen Mađarskoj „bila posvećena razmatranju pitanja embarga na političkom i tehničkom nivou“ i da nisu donete nikakve konkretne odluke.

Ursula fon der Lajen je u ponedeljak s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom razgovarala o pitanjima energetskog snabdevanja.

Nakon pregovora šef mađarske diplomatije Peter Sijarto je rekao da je tokom susreta postignut izvestan napredak, ali da ima još mnogo pitanja koja treba razmotriti da bi Budimpešta mogla da promeni svoj stav o sankcionom paketu EU koji podrazumeva embargo na rusku naftu.

Mađarska i niz drugih zemalja EU blokira usvajanje šestog paketa evropskih sankcija protiv Rusije zbog nesuglasica u vezi s uvođenjem naftnog embarga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter