Izvor:
09.02.2024 u 03:03
0

RAZBIO DRUŠTVE MREŽE I MEDIJE: Karlsonov intervju sa Putinom već pogledalo više od četiri miliona ljudi

Intervju američkog voditelja Takera Karlsona sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom pogledalo je više od četiri miliona ljudi za manje od sat vremena od objavljivanja. Putin je u intervjuu, između ostalog, rekao da nema nameru da napadne Poljsku, te da je otpočinjanje globalnog rata protivno zdravom razumu.

PUTIN DO SADA NAJJASNIJI: SAD je bombardovanjem SR Jugoslavije pustio ”duha iz lampe”, pre ili kasnije dogovorićemo se sa Ukrajinom

Dodao je da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski nakon pobede na izborima za predsednika 2019. godine trebalo da Ukrajinu “povede ka miru“, ali da je onda, promenio odluku. Dotakao se i odnosa sa Srbijom, rekavši da je Rusija morala da stane u odbranu Srbije tokom raspada Jugoslavije jer su Srbi, kako je naveo, poseban i narod blizak ruskom. „Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima. Nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama“, poručio je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter