Izvor: Sputnik Srbija
15.08.2022 u 11:21
0

ROGOV O UKRAJINSKOM GRANATIRANJU ELEKTRANE ZAPOROŽJE: Rukovodstvo UN i šef diplomatije Evropske unije ne treba da izjavljuju o demilitarizaciji, već o uvođenju režima tišine!

Oko Zaporoške nuklearne elektrane, koja je stalno na udaru ukrajinske vojske, treba proglasiti režim tišine, izjavio je za medije član glavnog saveta administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

„Rukovodstvo UN i šef diplomatije Evropske unije ne treba da izjavljuju o demilitarizaciji, već o uvođenju režima tišine, i da se za njegovo kršenje predvide ne samo sankcije, već i najteže sankcije za granatiranje nuklearnih elektrana. To bi otreznilo glave ukrajinskih neonacista koji ucenjuju i svojim granatiranjem stavljaju ceo svet pod pretnju nuklearne katastrofe“, rekao je Rogov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUTIN UPUTIO PISMO KIMU DŽONGU UNU: „Širenje bilateralnih odnosa u interesu obe zemlje…“

Ranije je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja upozorio da će demilitarizacija Zaporoške nuklearne elektrane, koju je predložio generalni sekretar UN, elektranu učiniti ranjivijom, uključujući i za teroriste. Nju čuva ruska vojska. Istovremeno, šef evropske diplomatije Žozep Borelj rekao je da podržava stvaranje zone oko elektrane koja je zabranjena za oružane snage.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter