Izvor: Tanjug
29.06.2020 u 15:54
0

RUSI IZ DONJECKA MASOVNO KRENULI U RUSIJU DA GLASAJU ZA PUTINA!

 Stanovnici istočnih delova Ukrajine koji imaju rusko državljanstvo organizovano odlaze u Rusiju na glasanje o amandmanima na ustav te zemlje koji će, između ostalog, predsedniku Vladimiru Putinu omogućiti da na funkciji ostane do 2036. godine, navodi AP.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

Sutra od 6h NA SNAZI NOVE MERE! KAZNE za one koji se ne budu pridržavali!

U Užicu ZASEDA KRIZNI ŠTAB! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

Na INFEKTIVNOJ KCV ostalo još samo 5 MESTA! Otvara se NOVA KOVID bolnica!

Prema izveštaju agencije, žitelji dveju samoproglašenih republika Luganske Narodne Republike i Donjecke Narodne Republike u susedni Rostovski region u Rusiji putuju organizovanim autobuskim prevozom, što, kako se navodi, u situaciji kada pandemija korona virusa još traje, mnogi vide kao pokušaj da se poveća izlaznost na kontrovernom referendumu u Rusiji, koji će trajati sedam dana.

MORATE ZNATI I OVO

BRISEL OTVORA GRANICE ZA SRBIJU: Danas odluka o uslovima za ulazak u zemlje Unije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Pogledajte koga predsednik Vučić zove u zoru

OVO JE NA PREMIJERKU OSTAVILO POSEBAN UTISAK: To je bio pravi šah-mat

Kako se navodi, neki od više desetina ljudi koji su se radi putovanja na glasačka mesta u Rusiji okupili na autobuskoj stanici u Donjecku rekli su izveštaču AP da se nadaju da će ustavne promene ojačati ovlašćenja vlasti Ruske Federacije i doneti mir na istoku Ukrajine, dok su drugi izrazili nadu da će zahvaljujući tim promenama dve samoproglašene republike postati deo Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter