Izvor: Alo.rs
14.01.2024 u 15:34
0

RUSI SILOVITO RUŠE SVE PRED SOBOM: Ukrajinci se RAZBEŽALI kao miševi

Ruska vojska počela je likvidaciju kritične infrastrukture u Ukrajini nakon napada na Krimski most

Ukrajinska protivvazdušna odbrana nije uspela da obori nijednu hipersoničnu raketu Kinžal koju je lansirala Rusija, rekao je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris na svom Jutjub blogu.

„Rusi su sinoć zadali još jedan snažan udarac Ukrajini. <…> U Kijevu su priznali da su sve rakete Kinžal prošle kroz PVO. Nisu uspeli da unište nijednu od njih“, rekao je analitičar.

UKRAJINCIMA SE TRESU KOSTI: RUSI prvi put upotrebili „KORNJAČU“ u RATU – JEZIVO ORUŽJE MELJE MESO!

Prema njegovim rečima, zapadni modeli PVO, koji su od svojih partnera dobile Oružane snage Ukrajine, pokazali su se potpuno nespremni za takav juriš Moskve.

Ruska vojska počela je likvidaciju kritične infrastrukture u Ukrajini nakon napada na Krimski most 10. oktobra 2022. godine, kao i drugih napada iza kojih su stajale specijalne službe Kijeva.

Izvode se udari protiv energetike, odbrambene industrije, vojne komande i komunikacionih objekata širom zemlje.

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da su se kijevske vlasti eksplozijom na mostu postavile u istu ravan sa najodvratnijim terorističkim grupama i jednostavno je nemoguće da se zločini ove vrste ostave bez odgovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter