Izvor: Telegraf.rs
14.01.2024 u 15:25
0

KIM DŽONG UN IZGRADIO SABLASNO SKIJALIŠTE: Angažovao lepu influenserku jer niko nije želeo da dođe, svi se pitaju SAMO JEDNO

Poznata pod imenom Viktoria, ruska manekenka suočila se sa salvom kritika nakon preseljenja u despotsku državu.

Redovno koristi društvene mreže zbog čega su počele da kruže glasine kako je povezana s ruskom ambasadom u Pjongjangu.

Kim Džong Un angažovao je tajanstvenu influenserku kojoj je zadatak da na Instagramu promoviše pomalo sablasno severnokorejsko skijalište. Taj potez diktatora prilično je čudan s obzirom na to da je u zemlji na snazi zabrana korištenja društvenih mreža, no poznat je po svojoj nepredvidivoj naravi, prenosi The Sun.

Poznata pod imenom Viktoria, ruska manekenka suočila se sa salvom kritika nakon preseljenja u despotsku državu. Redovno koristi društvene mreže zbog čega su počele da kruže glasine kako je povezana s ruskom ambasadom u Pjongjangu.

Cela ova predstava započela je istovremeno s Putinovim ohrabrivanjem Rusa da odu na odmor u Severnu Koreju kao zahvalnost za isporuku projektila i granata.

Objave 23-godišnje manekenke prikazuju prazno skijalište Masikryong na kojem je pohađala satove skijanja na engleskom jeziku. Čim je objava ugledala svetlo dana, komentari su se krenuli nizati.

– Da si stvarno preselila u Severnu Koreju, prvo bi ti oduzeli prokleti telefon. Koji vrag, internet u Severnoj Koreji – napisao je prvi.

Ubrzo su utvrdili da mora da je jedini bloger u Severnoj Koreji i da bi za ovakvo snimanje bez odobrenja dobila 50 godina zatvora, prenosi Jutarnji.

– Nije mi jasno kako je ovo moguće – koliko ja znam, stranci nemaju pravo doći na stalni boravak – napisao je jedan od komentatora.

– Rusi se prilagođavaju severnokorejskom životu, poslan je kozak… da kaže kako je sve super – piše u komentaru.

SPREMITE SE ZA RAT! Kim Džong Un izdao naredbu vojsci

Dok neki strahuju da se na ovaj način promoviše život u istinski totalitarnoj državi, drugi sumnjaju kako je influenserka supruga ruskog diplomate ili nekog drugog zvaničnika u Pjongjangu.

Masikryong je udaljen tri sata vožnje od glavnog grada, a čini se kako je manekenka uživala s obzirom na objavljeni sadržaj. Viktoria ima gotovo 80.000 prijatelja na nekoliko platformi i veruje se da je udata.

– Prijava u hotel je bila vrlo ugodna. Svidela mi se soba, planinska kuća je bila čista i svetla te je imala sve što je potrebno za ugodan boravak. I naravno prekrasan pogled na skijalište s prozora – rekla je Viktoria.

Ovo je influenserki bio prvi put da je skijala pa je dobila instrukcije na engleskom jeziku jer ne govori korejski.

– Preostala dva dana provela sam uživajući u izvrsnoj hrani, pijući kavu, igrajući biljar i kližući – rekla je na snimku.

Viktoria je studirala na Fakultetu za oglašavanje i odnose s javnošću u Moskvi, gde je i živrla veći deo svog života.

Čini se kako u Severnoj Koreji živi od novembra.

Petodnevne ruske ture na skijalištu uz boravak u hotelima s četiri i pet zvezdica i prevozom iz najbližeg većeg ruskog grada Vladivostoka trebale bi započeti sledeći mesec, a početna cena iznosiće oko 680 eura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter