Izvor: BSC Happy
06.04.2024 u 23:00
0

STRAH OD ODBIJANJA? Influenserka Olivera Konatar iskreno o tome zašto muškarci VIŠE NE PRILAZE ŽENAMA

U modernom svetu, gde su tehnologija i prebrzi način života postali deo svakodnevice, tradicionalni načini upoznavanja partnera polako izlaze iz mode. Jedno od najčešćih mesta za susrete su kafići, ali se čini da muškarci sve ređe odlučuju da priđu ženama za susednim stolom.

Influenserka Olivera Konatar u jednoj televizijskoj emisiji bavila se ovim fenomenom, istakavši da su žene glavni krivci.

-Ženama niko ne prilazi  jer su žene te koje sede skrštenih ruku. Muškarci su već navikli da ne treba da prilaze ženama koje uštegljeno sede, koje pričaju sa svojom drugaricom. Imate red muškaraca, sa druge strane žene i niko nikome ne prilazi. Ako hočeš da ti prđe muškarac nije toliko teško, pogledaj ga ako ti se nasmeje, ali one ne gledaju- rekla je ona.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter