Izvor: STIL
20.04.2024 u 09:50
0

IMALI SMO ODNOSE PO CELI DAN, NISMO BIRALI MESTO, A RAZVELI SMO SE POSLE 9 DANA BRAKA: U krevet je išla u štiklama

Ljubavni život Karmen Elektre veoma je uzbudljiv, prepun šokantnih detalja.

Taru Li Patrik, profesionalno poznatu kao Karmen Elektra, Prins je prvi otkrio 1993. godine i tada je krenuo njen uspon u karijeri. Elektra je počela da glumi 1996. godine, ali se nije pojavila ni u čemu novom od 2018. Godine 1993. objavila je svoj prvi album koji je producirao Prins.

 

ŠTA ŽENE ODMAH ODBIJA OD MUŠKARACA? Pitale smo one od 20 do 50, jedna vrsta košulje i maska na preklop nikako!

Rođena je 20. aprila, 1972. godine, a uprkos tome što danas puni 52, izgleda daleko mlađe.

Nikada je nije krasio raskošan glumački talenat, ali su njene obline to nadomestile, pa je nisu zaobišle brojne uloge, a slavu duguje i aferama sa poznatim muškarcima.

Međutim, iako je dominirala svetskim šou biznisom pre dve decenije, danas i nije baš tako. Naime, ona poslednjih godina zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima. Na neki način, opet naplaćue svoj seksepil, ali ne više na visokom nivou. Uz to, s vremena na vremene, dobijre i poneku epizodnu ulogu u popularnim televizijskim serijama. A često radi i kao voditelj neke manifestacije.Inače, ona je pre nekoliko godina izdala i priručnik „How To be Sexy“, kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.- Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene – istakla je glumica.

Karmen je pre nekoliko godina dospela u fokus javnosti posle duge pauze, kada je objavila čitav niz fotografija na kojima je doslovce kao od majke rođena, a čak nije ni sakrila intimne delove tela.

Karmen je na tim fotografijama pozirala u svim uglovima, pa smo imali prilike da bacimo pogled na njene bujne grudi, ali i savršeno izvajanu zadnjicu, te struk i zategnute noge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter