Izvor: still
16.04.2024 u 20:50
0

ŠTA ŽENE ODMAH ODBIJA OD MUŠKARACA? Pitale smo one od 20 do 50, jedna vrsta košulje i maska na preklop nikako!

Muško ženski odnosi su uvek nepresušna tema. Postoje brojne stvari kojima će muškarci odmah privući lepšu polovinu, ali tu su i one zbog kojih na dalje upoznavanje mogu odmah da zaborave! Pitale smo žene različitih godina šta je to što ih u prvom momentu odbija od muškarca, a odgovori se odnose na nekoliko najvažnijih stvari.

„Kada vidim da dečko nosi one uske farmerice, pa još ako su kratke, tako da mu se vidi zglob, to mi je stvarno užas! Ili kada obuče one pantalone elegantne, na crtu, a da su mu skroz uz nogu – to baš ne volim da vidim“, rekla je Ana (24), jedna od sagovornica. 

„Ma može da bude i lep i zgodan koliko god hoće, ali kad vidim da su mu pantalone do članaka, džabe sve! Sad to većina nosi, ali meni se to uopšte ne sviđa“, nadovezala se Emilija (27).

 

SEKSUALNE FANTAZIJE KOJE ŽENE POTAJNO ŽELE: Iako žestoko kriju da o ovome maštaju, istraživanja kažu da ih svaka ima

 

Žene srednjih godina su se takođe složile da su im ovi modeli često neprivlačni i dodale da im se posebno ne sviđa kada ih uklope sa mokasinama:

„Prvo što primetim posle lica su cipele. Ne znam zašto, al kad vidim da su mu ružne cipele… Ma, ne moraju čak ni da budu ovako objektivno ružne, samo ako se meni ne dopadaju, nema šanse, to me uvek odbije“, rekla je Zorica (50), a sa njom su se složile i druge ispitanice srednjih godina.

„Najgore mi je kad nose one cipele onako bez čarapa, to su kao neki elegantniji modeli, viđala sam i sa nekim kićankama. To mi je stvarno ružno, ne znam“, nadovezala se Nevena (53).

Među odgovorima su se našli i muški prsluci, košulje kratkih rukava (naročito karirane), bele cipele, bermude, loše patike, rajf, muška torbica, pa čak i maskica za telefon koja je na preklop.

Nakit

Kada je nakit u pitanju, mišljenja su bila podeljena, ali oko pojedinih stvari su se sve žene složile. Na prvom mestu je definitivno lančić:

Minđušica može da bude okej, ili neki dobar prsten, ali kad vidim da nosi one lančiće onako uz vrat, ili da se okiti tako nekim ogrlicama, to mi se uopšte ne sviđa“, rekla je Sanja.

„Ne volim da vidim nakit kod muškarca, mada ja generalno ne volim nakit, pa je to onda i normalno. Lepo mi je samo kad nosi burmu, ali neki ovako dodaci, to mi se uopšte ne sviđa“, dodala je Andrijana.

Urednost

Prema odgovorima ispitanica, urednost zauzima važno mesto kada je reč o privlačnosti muškarca. Neki odgovori su bili uobičajeni – nikome ne prija da oseti neprijatan miris ili da vidi neuredne nokte, ali tu su i oni ekstremniji slučajevi:

„Ne volim da vidim cerumen iz ušiju. Katastrofa… A isto me nervira i kad nose te neke slušalice ogromne, kao Šrek. Tako nešto me odmah odbije„, rekla je Danica (54), dok se na njen odgovor nadovezala Jelena:

„Neki ljudi stvarno ne čiste uši redovno, a kad vidim da mu je kosa duga, a masna, to mi je baš neprivlačno. Volim taj alternativni izgled, ali opet higijena mora da bude na prvom mestu“. A kada je reč o kosi, jedna ispitanica je istakla da ne voli da vidi muškarce koji se farbaju, dok oni blajhani, sa ponekim pramenom, mogu da izgledaju privlačno.

Pored toga, žene su istakle i da ne vole da vide počupane obrve, a kako većina njih kod muškarca odmah primeti šake i prste, neuredni nokti su takođe na listi stvari koje žene odmah odbijaju od muškarca.

Samopouzdanje

Među odgovorima su se našli i oni koji se ne odnose direktno na fizički izgled, ali podrazumevaju osobine koje su vidljive odmah. Na prvom mestu je definitivno samopouzdanje i žene su se složile da se odmah prilikom upoznavanja vidi da li neko ima čvrst stav ili mu nedostaje samouverenosti. Kao interesantsn primer, jedna sagovornica je navela problem sa parkiranjem:

„Kad me jedan dečko zamolio da parkiram auto umesto njega, to me baš iznerviralo i nekako mi je odmah bio manje privlačan, ne znam“, prisetila se Aleksandra.

A šta vi mislite?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter