Izvor: 1
15.04.2024 u 20:15
0

SEKSUALNE FANTAZIJE KOJE ŽENE POTAJNO ŽELE: Iako žestoko kriju da o ovome maštaju, istraživanja kažu da ih svaka ima

Muškarci se oduvek pitaju da li se ženama dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u intimnim odnosima

Muškarci su se oduvek trudili da od svojih partnerki pa i od drugih žena saznaju da li im se dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u intimnim odnosima.

Žene bi obično prevrtale očima i naglas govorile da su im seksualna pomagala, ostvarivanje fantazija i sl. „grozna stvar“ i da tako nešto ne bi mogle čak i u braku. Međutim, kada se pojave ankete na raznoraznim muško-ženskim portalima, sve maske padaju i pod plaštom diskrecije, čitaoci otkrivaju šta zaista vole i žene u seksu.

Dve poslednje mini-ankete koje su sprovedene na uticajnim američkim portalima za žene pokazale su da se žene potajno nadaju da makar jednom u životu probaju grupni seks, a dominaciju čak i češće od toga.

Čak 65 odsto dama priznalo je da im je grupni seks na prvom mestu liste fantazija u seksu, a čak 32 posto je priznalo da su na neki način i učestvovale u orgijama, makar posredno.

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter