Izvor: Kurir
22.04.2024 u 12:33
0

FUDBALERKE SE POTUKLE NA SRED TERENA?! Bezazlena situacija se pretvorila u ozbiljnu

Neverovatne scene nam dolaze iz Južne Afrike gde su se u toku fudbalske utakmice pobile fudbalerke. Malo je teško poverovati da je došlo do ovoga i deluje da je sve otišlo predaleko.

Naime, igračice Rojal AM i Lindelani lejdisa (2:1) pobile su se nasred terena tokom meča koji je odigran u gradu Kvamašu. Koškanje i tuče kada su muškarci u pitanju je nešto na šta smo navikli, ali da se žene pobiju na terenu to je zaista novost.

Počelo je poprilično bezazleno, ali se posle nastavilo gurkanjem, a na kraju i ozbiljnim pesničenjem. Nije najjasnije ko je koga udarao pošto su se posle toga svi umešali, ali je na kraju na nekako smirena situacija.

URNEBES NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Jokić komentarisao svoj STAJLING, novinari VRIŠTALI OD SMEHA! (VIDEO)

Povodom ovog nesvakidašnjeg događaja oglasio se iFudbalski savez Južne Afrikekoji je zgrožen slikama koje je video.

– Razočarani smo nasiljem fudbalerki. Trebalo je da to bude derbi, ali je sad doveden u pitanje integritet ženskog fudbala. Igračice obe ekipe biće biće saslušane pred disciplinskim organima – jasno je u saopštenju istakla krovna fudbalska organizacija ove zemlje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter