Izvor: Kurir
21.04.2024 u 09:20
0

URNEBES NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE! Jokić komentarisao svoj STAJLING, novinari VRIŠTALI OD SMEHA! (VIDEO)

Nikola napravio šou na konfereniciji za medije nakon trijumfa nad Lejkersima…

Na krilima čudesnog Nikole Jokića ekipa Denvera zabeležila je trijumf protiv Lejkersa 114:103 i povela sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa.

Jokić je ponovo ukrao šou, na terenu, ali i van njega.

Nakon toga usledio je njegov šou na parketu. Uništio je Lebrona i družinu – pogađao sa svih strana, dominirao u reketu i delio nestvarne asistencije. Meč je završio sa impresivnim dabl-dabl učinkom – imao je 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Sjajno raspoložen bio je i na konferenciji za medije, koja je usledila odmah nakon utakmice. Prokomentarisao je svoj urnebesan stajling i do suza nasmejao okupljene novinare.

„Hej, ja volim tog momka, volim crtać. Mislio sam da bi bilo zabavno da dođem tako obučen“, rekao je uz širok osmeh Somborac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter