Izvor: Kurir
21.04.2024 u 10:39
0

JEDAN DETALJ PO ZAVRŠETKU DERBIJA SVIMA JE PROMAKAO! Iz Humske poslali SKRIVENU PORUKU? Po završetku meča – MRAK! (FOTO)

Fudbaleri Partizana poraženi su od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju rezultatom 3:2, a po završetku meča reakcije iz Humske bile su burne. Žalili su se crno-beli na sudiju Pavla Ilića, a svima je promakla jedna skrivena poruka iz Humske.

O čemu se zapravo radi?

Na Instagram profilu Partizana na poluvremenu je objavljen trenutni rezultat (1:1) uz fotografiju jednog duela u kom su se našli Svetozar Marković i Šerif Endijaj.

Sa druge strane, kada se susret završio, objavljen je samo krajnji rezultat (3:2) uz kompletnu crnu sliku. Posle poraza i odluka sudije Pavla Ilića sa kojima se u Humskoj ne slažu, deluje da su crno-beli kompletnim mrakom želeli da pošalju skrivenu poruku.

Šta vi mislite, da li je ovo samo slučajnost ili skrivena poruka ljudi iz Partizana? Pišite nam u komentarima…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter