Izvor: Sputnjik
21.04.2024 u 11:46
0

TO, SRBINE: JOKIĆ otkrio tajnu pobede nad LEJKERSIMA

Dominirao je Nikola Jokić protiv Los Anđeles Lejkersa, postigao je 32 poena i odveo Nagetse do trijumfa, ali i sam je istakao da do pobede ne bi došlo da nije bilo dobre odbrane u drugom poluvremenu. U njoj se krije tajna uspeha.

Trener Majkl Meloun mnogo radi kako bi podigao borbenost u odbrani svog tima, uveo je i internu nagradu za najboljeg defanzivnog igrača ekipe.
Ima igrača poput Arona Gordona koji su sjajni u defanzivi, ali nisu svi blistali uvek u tom aspektu.

LEBRON I EKIPA NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO – JOKIĆ RADIO BUKVALNO ŠTA JE HTEO: Pogledajte kako je razmontirao nesrećne Lejkerse! (VIDEO)

Zato i Jokić ističe defanzivu, posebno u drugom poluvremenu, kao glavni razlog pobede

„Bolje su otvorili me, imali su prednost u prvoj četvrtini, imali smo minus tri na poluvremenu. Znali smo da moramo nešto da promenimo. Naša odbrana u drugom poluvremenu je bila sjajna i mislim da moramo tako igramo, ako želimo da napravimo nešto“, rekao je Nikola odmah nakon meča.
Kao i uvek, nije želeo sebe da ističe u prvi plan.
„Samo se trudim da čitam igru, ne forsiram. Trudim se da nađem otvorenog saigrača“, rekao je skromni Nikola koji je potom posebno pohvalio Kentavijusa Koldvela-Poupa za sjajnu igru u odbrani u ključnim momentima meča.

Dakle, Nagetsi imaju jasan recept za naredne utakmice protiv Lejkers

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter