Izvor: Kurir
24.04.2024 u 16:27
0

MAJKA IZ SARAJEVA TVRDI DA JOJ JE SINA PRETUKAO KOMŠIJA: Dete završilo u bolnici sa hematomima

Trinaestogodišnjeg d‌ečaka iz Sarajeva brutalno je pretukao muškarac iz tog grada kome su d‌eca tokom igre pozvonila na vrata.

Kako je rekla majka d‌ečaka Mersiha R.V., sve se desilo početkom meseca kada su d‌eca nakon škole izašla napolje da se igraju u svojoj ulici u Butmiru i verovatno u šali čoveku pozvonili na vrata, a onda je nastalo brutalno nasilje.

„Čovek je izašao, oborio ga na asfalt i šutirao ga nogama. Dete je usled povreda završilo na KUM gd‌e su mu pregledom ustanovljene nebrojne povrede. Moje dete je još pod traumom iako smo išli i kod psihologa“, rekla je ogorčena majka.

RUSIJA ĆE STATI U ODBRANU SRPSKOG NARODA I PO PITANJU SREBRENICE I PO OVOM PITANJU: DODIK u RUSIJI na VAŽNOM FORUMU – donosi moćne vesti (FOTO/VIDEO)

Kako je napomenula, sve je prijavljeno policiji, ali nije joj poznato da li je nasilnik kažnjen.

Istakla je da je u tom momentu bilo prisutno više dece, ali su se razbežali dok je, kako kaže, nasilnik uhvatio njenog d‌ečaka kojeg je brutalno istukao.

Dodaje da on živi u komšiluku, ali poznaje ga samo iz viđenja i nikada nisu komunicirali s njim.

U nalazu piše da je d‌ečak zadobio udarce u području leve plećke, desne slabine, lakta, kolena i stopala, ali i da se d‌ečak umokrio.

Majka je rekla da on i danas nakon 20-ak dana ima hematome ali da oni polako isčezavaju, ali ne i traume koje je zadobio tokom napada nasilnika.

Majka je još pod utiscima kako je moguće da se odrasla osoba tako brutalno iživljava nad maloletnim d‌etetom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter